Arrangementen

 

Speed soccer

 

Speedsoccer of 5-a-side is in Groot-Brittanië en Duitsland erg populair en breidt zich nu uit naar Nederland. Speedsoccer is een voetbalspel op kunstgras, ontwikkeld door Manchester United en toegevoegd aan hun voetbalopleiding. De attractiviteit en snelheid van het spel gecombineerd met de laagdrempeligheid maken dat het één van de snelst groeiende binnensporten is. De courts bevinden zich in een overdekte hal. Er kan dus altijd gevoetbald worden! De blessuregevoeligheid is erg laag en mede daardoor is de sport geschikt voor alle leeftijdsgroepen.

Het kunstgras is ‘valvriendelijk’ en kan bespeeld worden op normale sportschoenen, kunstgrasschoenen of veldvoetbalschoenen.  In tegenstelling tot zaalvoetbal kan de bal er niet ‘uit’, waardoor er geen tijdverlies is en het spel heel dynamisch blijft.Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u een veld reserveren? Dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail info@indoorsportscentre.nl of 050-2800084.


 Kinderfeestjes

Met trainer of gewoon een potje speedsoccer. Met snacks, ranja en patat.   Zie folder


 Teamspecial

Voor de serieuze voetballers: Anderhalf uur speedsoccer Inclusief warm-koud buffet of BBQ en consumpties.   Zie folder


 Buurt/Familie feest

Huur de hele locatie af, maak gebruik van de velden, het sportcafé, het buiten terras, uw eigen catering of laat alles door ons verzorgen, alles is bespreekbaar.   Zie folder


 Wintercompetitie

Blijf in conditie tijdens de winterstop en scherp uw balvaardigheid aan. Speciaal voor de wat serieuzere voetballers. Met een heren en een dames competitie.