Competities & toernooien

 

 

Competities & toernooienVanaf  maart 2016 organiseren wij diverse competities in het Indoor Soccer Centre.
Zo kun je met een vriendenteam strijden om de Speedsoccer Friends Cup, of kun je met je bedrijf of netwerk meestrijden om de Bedrijven Indoor Soccer Cup, de BIS-Cup. Of misschien is de 35+ Speedsoccer Competitie wel meer jouw ding.
Lees hieronder de mogelijkheden en schrijf je snel in!


Speedsoccer Friends Cup

Het Indoor Soccer Centre in Groningen organiseert vanaf maart 2016 in het Indoor Soccer Centre aan de Ulgersmaweg 12 een Vriendencompetitie. Heb je een groep vrienden waar je elke week mee voetbalt, zit je bij een studentenvereniging en trap je wekelijks een balletje of dat zou willen doen, heb je zin om met een deel van je veldvoetbalteam ook nog te gaan speedsocceren, geef je dan op voor de Speedsoccer Friends Cup.

Speedsoccer is een nieuwe voetbalvariant waarbij gespeeld wordt op een veld van 15 x 30 meter, omringd door een boarding en volledig overspannen met een net. De bal kan er niet uit waardoor het spelletje superintensief en zeer attractief. Er wordt gepeeld met 4 veldspelers en een keeper. Door de intensiteit is het zinvol met minimaal 6 spelers per team aan te treden.

Er wordt gespeeld op maandagavond. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en eindigen rond 22.00 uur. Er wordt gespeeld op 2 velden. De wedstrijden duren 20 minuten en er wordt zonder scheidsrechter gespeeld. De definitieve startdatum en speeldata zijn afhankelijk van de hoeveelheid deelname.

Wat:               Vriendencompetitie om de Speedsoccer Friends Cup
Waar:              Indoor Soccer Centre aan de Ulgersmaweg 12 in Groningen
Tijd:                Elke maandagavond van 19.00 – 22.00 uur
Kosten:          € 325,- per team (€5,- per persoon per avond) maximaal 16 teams

Voor meer informatie, kunt u per mail contact opnemen  info@indoorsoccercentre.nl of telefonisch 050-2800084

>> INSCHRIJVEN SPEEDSOCCER FRIENDS CUP


Bedrijven Indoor Soccer Cup

Profileer uw bedrijf op een sportieve wijze in de bedrijvencompetitie om de Bedrijven Indoor Soccer Cup, de BIS-Cup, een gezellige competitie waar bedrijfsteams uit de regio elkaar treffen. Op deze manier ontmoet u andere bedrijven op een andere manier in een sfeervolle accommodatie.

Vijf redenen voor uw bedrijf om mee te doen:
1. Sporten is gezond en bevordert de teamgeest binnen het bedrijf en tussen collega’s.
2. Een sportief imago voor uw organisatie.
3. Een unieke en informele netwerklocatie.
4. Iedere week een avond vol inspanning & ontspanning.
5. Strijden om de Speedsoccer Business Cup.

Speedsoccer is een nieuwe voetbalvariant waarbij gespeeld wordt op een veld van 15 x 30 meter, omringd door een boarding en volledig overspannen met een net. De bal kan er niet uit waardoor het spelletje superintensief en zeer attractief. Het wordt gepeeld met 4 veldspelers en een keeper. Door de intensiteit is het zinvol met minimaal 6 spelers per team aan te treden.
Er wordt 1 x in de twee week gespeeld op de woensdagavond. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en eindigen rond 22.00 uur. Er wordt gespeeld op 2 velden. De wedstrijden duren 20 minuten. Er worden meerdere wedstrijden op een avond gespeeld. De startdatum en speeldata zijn afhankelijk van de hoeveelheid deelname.

Wat:               Bedrijvencompetitie om de Speedsoccer Business Cup
Waar:  Indoor Soccer Centre aan de Ulgersmaweg 12 in Groningen
Tijd:                19.00 – 22.00 uur
Kosten:          € 375,- per team, maximaal 16 teams.

Deelnamekosten/vermelding:
• € 375,- per bedrijfsteam op basis van 10 speeldagen, inclusief finaleavond.
• Uw bedrijf wordt vermeld op de diverse sociale media.

Voor meer informatie (ook voor vergader- en bedrijfsarrangementen) kunt u contact opnemen via de mail info@indoorsoccercentre.nl of bellen met 050-2800084.

>> INSCHRIJVEN BEDRIJVEN INDOOR SOCCER CUP


35+ Speedsoccer Competitie

Speedsoccer is een nieuwe voetbalvariant waarbij gespeeld wordt op een veld van 15 X 30 meter, omringd door een boarding en volledig overspannen met een net. De bal kan er niet uit waardoor het spelletje superintensief en zeer attractief. Het wordt gepeeld met 4 veldspelers en een keeper. Door de intensiteit is het zinvol met minimaal 6 spelers aan te treden.

De eerste competitieronde begint in maart 2016. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en eindigen rond 22.00 uur. Er wordt gespeeld op 2 velden. De wedstrijden duren 20 minuten en er wordt zonder scheidsrechter gespeeld. Op 1 avond wordt per team 3x gespeeld. Er wordt 1 x per 2 weken gespeeld.

Wat:               35+ Speedsoccer competitie.
Waar:             Indoor Soccer Centre aan de Ulgersmaweg 12 in Groningen.
Tijd:                Vrijdag 19.00 – 22.00 uur.
Kosten:          € 325,- per team (€5,- per persoon per avond), maximaal 16 teams.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via de mail info@indoorsoccercentre.nl of telefonisch met 050-2800084.

>> INSCHRIJVEN 35+ SPEEDSOCCER COMPETITIE