Over Indoor Soccer Centre Groningen

 

Indoor Soccer Centre is met haar twee FIFA gecertificeerde speed soccer velden en het enige en modernste Indoor Speedsoccer Centrum in de provincie Groningen en behoort bij de drie grootste indoor soccer hallen in Nederland.

Speedsoccer of 5-a-side is in Groot-Brittanië en Duitsland erg populair en breidt zich nu uit naar Nederland. Speedsoccer is een voetbalspel op kunstgras, ontwikkeld door Manchester United en toegevoegd aan hun voetbalopleiding. De attractiviteit en snelheid van het spel gecombineerd met de laagdrempeligheid maken dat het één van de snelst groeiende binnensporten is. De courts bevinden zich in een overdekte hal. Er kan dus altijd gevoetbald worden! De blessuregevoeligheid is erg laag en mede daardoor is de sport geschikt voor alle leeftijdsgroepen.

Het kunstgras is ‘valvriendelijk’ en kan bespeeld worden op normale sportschoenen, kunstgrasschoenen of veldvoetbalschoenen. De spelregels zijn tot een minimum beperkt om de speelsnelheid te bevorderen. Speedsoccer is een zeer intensieve en snelle sport, mede door het gebruik van de boarding en de netten over en rondom het veld. In tegenstelling tot zaalvoetbal kan de bal er niet ‘uit’, waardoor er geen tijdverlies is en het spel heel dynamisch blijft.

Speel je tegenstanders uit door een combinatie met de boarding, geef diepe ballen via de netten, of maak gebruik van de vele rebounds! Ballen die naast de goal worden geschoten komen via de boarding terug, dus veel schotkansen, rebounds en goals gegarandeerd!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u een veld reserveren? Dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail info@indoorsoccercentre.nl of 050-2800084.

 
Baan reserveren

Enthousiast geworden? Via onderstaande knop kun je jouw Indoor Soccer baan reserveren!


RESERVEREN